Op zoek naar Basino van By Malene Birger ?

Malene Birger Online

zadig-et-voltaire-tindy-tunic-de-nimes1

Malene Birger Online

Op zoek naar Malene Birger online? Welkom in de webshop van De Nimes, hier vindt u een selectie van de merken die wij in onze winkel in Rotterdam voeren. Voor Malene Birger online bent u aan het juiste adres. Wij bieden een brede collectie van Marlene birger online in onze webshop.

Ten eerste, De Nimes is gevestigd aan de Freericksplaats 33A, 3054 GK Rotterdam.-Hillegersberg. Kom op bezoek om de Malene Birger online items in de Winkel te passen. Wij helpen u graag!

Ten tweede, voeren wij in onze winkel een uitgebreide collectie van Avenue Sneakers, Citizens of Humanity, Malene Birger,  Woolrich, Zadig et Voltaire en Morganne Bello. Wat opvalt is de liefde voor luxe jeans, mooie materialen, eigenzinnigheid en de kleine details die net een extra geven aan je outfit. Malene Birger is een van onze persoonlijke favorieten.

Shop Now

By Malene Birger Online Shop. We hebben de Basino en vergeet niet: Altijd gratis verzending in Nederland!

“Affordable luxury with an artistic angle to contemporary classics created with love”. Dat is hoe Malene Birger, de oprichter van By Malene Birger haar ontwerpen beschrijft, en dat is precies wat het perfect maakt in De Nimes, waar we houden van strakke lijnen. Door middel van Kwaliteitsafwerking en prachtige details creëert ze mooie kledingstukken. We houden van elk van haar collecties, die net zo gemakkelijk te dragen zijn als de volgende. Daarnaast is biedt de collectie tijdloze en klassieke items, gemixt met modieuze randdetails waardoor elke moderne vrouw zich zelfverzekerd voelt. De malene birger online shop bij de Nimes verzend altijd gratis in Nederland.

Vind de Basino in onze By Marlene Birger Collectie hier!